Eco-Friendly Homework e-Twinning Projemiz Başlamıştır

13.02.2024 62

İzmir İl MEM tarafından düzenlenen İzmir 2.Hackathon’unda eTwinning projesi  için İngilizce öğretmenimiz Duygu ÖZDAMARLAR kurucu olarak görevlendirilmiş ve Eco -Friendly Homework  isimli proje okulumuzda yürütülmeye başlanmıştır. Hackathon kapsamindaki projelerde daha önce eTwinning projesi yapmamış ögretmenlere eTwinning konusunda bilgiler verilip,eTwinning kullanımının yaygınlaştırılması hedeflenmiştir. Yürütülen Eco-Friendly Homework  isimli projede öğretmenler, İngilizce derslerinde konuşma,yazma,okuma ve kelime öğrenimi ile ilgili ödevleri dijital araçlar aracılığıyla verip, kağıt israfını önleyerek, çevreye katkıda bulunmayı ve bunu öğrencilerinin de yaşamına entegre etmeyi amaçlamışlardır. 3 yabancı, 8 Türk ortaktan oluşan proje Şubat ayında başlamıştır ve Mayıs ayında bitmesi planlanmıştır.

13-02-2024