Tüpraş Mahmut Esat Bozkurt Ortaokulu

Vizyon: Güler yüzlü bir yaklaşım ile öğretmen-öğrenci-veli işbirliği temelinde şekillenen ve veliyi de bir eğitimci olarak gören çağdaş bir eğitim modeli yaratmaktır. “Başarısız öğrenci yoktur. Yetenekleri henüz keşfedilmemiş öğrenci vardır” anlayışını hayata geçirmek temel hedefimizdir.

Misyon: Kendisine emanet edilen çocukları; temeli sevgiye dayanan, gücünü tecrübeden, işbirliğinden ve sürekli yenilenip gelişmekten alan, bireysel farklılıkları gözeten, onlara önce kendilerini sonra diğer insanları keşfettirip sevdiren, sorgulayan, sorduğu sorulara cevap arayan, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üretebilen, hür ve demokratik düşünen, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen kısacası tüm dünya insanlarına “Bu dünyada ben de varım, senin de farkındayım!” selamını verebilen, vicdanlı ve mutlu, saygın bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: SATRANÇ TURNUVASINDA BİREYSELDE BİRİNCİ TAKIMLARDA İKİNCİ OLDUK (2011 / 2012) FUTBOL TAKIMIMIZ İLÇE İKİNCİSİ OLDU. (2011 / 2012) 11 ÖĞRENCİMİZ SBS SONUÇLARINA GÖRE ANADOLU LİSELERİNE YERLEŞMİŞTİR. 11 ÖĞRENCİMİZ İSE ANADOLU MESLEK LİSELERİNE YERLEŞTİRİLMİŞTİR. ÇİĞLİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLİM ŞENLİĞİ DANS YARIŞMASI 1.LİĞİ

Saatler: 09:00 - 16:30
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda 1 adet koridor kütüphanesi bulunmaktadır.

Telefon - 0 (232) 376 31 25

WEB - https://tuprasortaokulu.meb.k12.tr

Adres - 8790/6 Sk. No 26 Uğur Mumcu Mah. Çiğli İZMİR

Öğretim Şekli :Tekli